Efteling zwijgt over nieuwe darkride, logo Symbolica geregistreerd

27 oktober 2015 om 11:41
nl
Pretparkenwebsites Looopings en Vijf Zintuigen denken het officiële logo van de nieuwe Efteling-attractie Symbolica te hebben gevonden. Het gaat om een beeldmerk met sierlijke goudkleurige hoofdletters dat is geregistreerd via Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BBIE). Volgens Looopings is de letter i daarbij vormgegeven als een Twinkeltoorts, het 'magische wapen' van mascotte Pardoes.
Geschreven door

De Efteling wil noch bevestigen of ontkennen dat het hier inderdaad om het officiële logo gaat: "De attractie die wij altijd 'Hartenhof' hebben genoemd, staat nog steeds op de agenda om te bouwen voor 2020. Maar we willen daar nu verder nog niets over bekendmaken. Dat doen we op een later moment."
DarkrideDe Efteling zegt het wel 'leuk' te vinden dat veel fans en websites als Looopings en Vijf Zintuigen er zo mee bezig zijn en met allerlei theorieën komen. Hartenhof of Symbolica wordt een darkride zoals de Fata Morgana en Droomvlucht. De attractie draait helemaal om de Efteling-mascotte Pardoes.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.