Isa Hoes en dochter Vlinder werken nog aan kinderboek 'Engel', maar filmrechten zijn al verkocht

27 oktober 2015 om 15:23
nl
Nog voordat het nieuwe kinderboek van actrice Isa Hoes uit Den Bosch en haar 10-jarige dochter Vlinder Kamerling in de schappen ligt, zijn de filmrechten ervan al verkocht. Hoes gaat zelf meedenken over zaken als script en cast.
Geschreven door

Het boek 'Engel' gaat over een meisje dat een bijzondere gave heeft om goede dingen te doen voor mensen met een goed hart. Al snel liggen er mensen op de loer die misbruik willen maken van haar gave. Engel wordt gekidnapt en lijkt de gave te zijn kwijtgeraakt. Het boek wordt volgend jaar uitgegeven door uitgeverij Kluitman.
Hoes: "Ik vond het een geweldig leuk idee om een kinderboek te schrijven. Toen ik het er ’s avonds tijdens het eten met Vlinder over had, begon zij meteen met het verzinnen van verschillende verhalen. Het is ontzettend leuk om dit samen met Vlinder te doen."
'Boek is nog niet af'"Het boek Engel is nog niet af, maar gelukkig heb ik wel al stukken mogen lezen en heeft Isa er met veel enthousiasme over verteld", zegt Daniëlle Raaphorst van Incredible Film, die de rechten kocht.
Isa Hoes debuteerde in 2013 als auteur met haar boek 'Toen ik je Zag', over haar leven met Antonie Kamerling. Het werd genomineerd voor de NS Publieksprijs en voor de Psyche Media Prijs. Er zijn ruim 300.000 exemplaren van verkocht.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.