Als je het paleis koopt van Johan Vlemmix krijg je er een Porsche bij

27 oktober 2015 om 22:45 • Aangepast 21 november 2020 om 15:06
nl
"Ik ga mijn leven helemaal omgooien. Het moet helemaal anders." Johan Vlemmix, onze nationale feestneus, wil wat anders. En daarom verkoopt hij zijn twee huizen en begint aan een nieuw leven. Degene die de kopie van paleis Soestdijk in Eindhoven koopt, krijgt er daarom gratis een Porsche bij. Want 'Soestdijk II' moet weg. Zo snel mogelijk.
Profielfoto van
Geschreven door

De Porsche alleen is bij verkoop al zeker 50.000 tot 100.000 euro waard. Maar dan moet je hem wel eerst van zolder halen. En dat kan dan alleen maar door het dak van het paleis af te halen.
Johan Vlemmix denkt niet dat dat een probleem is. "De liefhebber heeft dat er wel voor over", lacht Vlemmix.

Wachten op privacy instellingen...

Spookhuis te koopOok zijn huis in Gelderland, in het dorp Huissen, staat te koop. Eerder woonde Emiel Ratelband er. Het huis stond bij Ratelband al bekend als een spookhuis.
Vlemmix maakte daar natuurlijk gebruik van en bouwde het om tot spookhotel. Je kon er slapen in een doodskist.
Soepel met de vraagprijsMaar uiteindelijk bracht dat alles Johan niet wat hij van het leven verwacht, dus verkoopt hij de hele boel. Over de prijs wil hij niet uitweiden, maar Vlemmix wil wel kwijt dat hij soepel zal omgaan met de vraagprijs.

Wachten op privacy instellingen...

Vlemmix doet het niet uit geldzorgen, zegt hij zelf. Er zit geen hypotheek meer op de twee huizen, dus alles wat de huizen opbrengen gaat in de zak van de Eindhovense liefhebber van het koningshuis.
'Mijn leven gaat om'"Ik heb geen schulden," vertelt Vlemmix, "daar doe ik het niet voor. Ik ga mijn leven helemaal omgooien. Hoe? Dat zeg ik nog niet".
Liefhebbers van een Porsche op zolder en een replica op kleinere schaal van een koninklijk paleis kunnen zich bij Vlemmix melden. Misschien iets voor de prinsesjes van Oranje, als speelhuis?

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.