Megarestaurant moet reserveringen 198 personen afzeggen door problemen met gas in Roosendaal

27 oktober 2015 om 16:50 • Aangepast 21 november 2020 om 15:06
nl
Diverse bedrijven langs de A17 bij Roosendaal zitten de komende dagen zonder gas. Enexis moet een nieuwe leiding onder de A17 aanleggen na een gaslek. Dit heeft vervelende gevolgen voor enkele ondernemingen. Zo is Wereldrestaurant A17 gesloten en heeft de zaak reserveringen voor 198 personen moeten afzeggen.
Profielfoto van
Geschreven door

Het lek ontstond maandagmiddag rond vijf uur tijdens werkzaamheden aan de Vlierwerf. Enexis meldt dinsdagmiddag dat bedrijven aan de Aanwas, Neon en Argos in de loop van donderdag pas weer gas hebben.
VakantietijdEen medewerkster van het Wereldrestaurant, dat met ruim 600 zitplaatsen één van de grootste all you can eat restaurants van Nederland is, vertelt dat de zaak dicht is.
"We kunnen niet koken." Extra vervelend zo in vakantietijd, want meestal is het dan drukker. "We hopen dat we donderdagmiddag weer open kunnen", aldus de medewerkster.
Afwaswater opwarmen met waterkokerDe nabijgelegen Subway is wel open. "Voor ons vallen de problemen nog mee", aldus Clement van Droffelaar, woordvoerder van de broodjeszaak. Hij kan de zaak ook elektrisch verwarmen. Het is alleen even tobben met het afwassen. "Het water moeten we opwarmen met de waterkoker."
Bij andere bedrijven, zoals de Technische Unie, blijven de problemen beperkt tot de verwarming die het niet doet.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.