Video

Voetballer Ruben Brugmans van RKVV Roosendaal scoort als fotomodel

27 oktober 2015 om 21:51
nl
De 19-jarige Ruben Brugmans uit Roosendaal, de rechtsbuiten uit het eerste van RKVV Roosendaal, heeft de afgelopen weken kennis gemaakt met een totaal andere wereld. Hij acteerde niet op het groene gras, maar liep als model op de catwalk. Ruben Brugmans was finalist in de jaarlijkse Elite Model wedstrijd. Door deelname aan die wedstrijd lijkt een carrière als fotomodel nu heel realistisch.
Geschreven door

Winnen deed hij de Elite Model wedstrijd niet, maar aan het eind van deze week heeft hij wel een afspraak met een ander modellenbureau.
Ruben Brugmans heeft zich door zijn deelname aan de jaarlijkse prestigieuze modellenwedstrijd letterlijk in de spotlights geplaatst. "Nu ik zover ben gekomen zou het onverstandig zijn om er niet mee door te gaan."
Dit zijn mijn maten Door deelname aan de Elite Model wedstrijd heeft hij in korte tijd veel geleerd. Wie vraagt naar zijn maten krijgt ze moeiteloos voorgeschoteld. "Ik ben één meter zesentachtig, shirtmaat M en ik weeg 76 kilo."
En als het moet krijg je ook nog zijn schoen- en broekmaat te horen. Brugmans zou dolgraag in de modellenwereld aan de slag gaan. "Voetbal als hobby en model zijn als werk lijkt me de ideale combinatie."
Boxershort blijft aan Het modellenwerk kwam per toeval op zijn pad terecht. Zonder shirt poseren is geen probleem voor Brugmans. "Alleen in een boxershort poseren van een bekend merk, is ook geen probleem. Maar dat is wel mijn grens."
Jammer vindt hij wel dat de kleding die hij droeg tijdens de finale van de jaarlijkse Elite Model wedstrijd terug moest geven.
Model voetballer Bij het eerste van de Roosendaalse amateurclub werden in eerste instantie wel grapjes gemaakt over het uitstapje van 'hun rechtsbuiten'. Inmiddels is het lachen omgeslagen in waardering.
Waarschijnlijk is RKVV Roosendaal de eerste voetbalclub met een fotomodel op rechtsbuiten.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.