Bosje bloemen voor gewonde medewerkster Walibi Holland na vechtpartij met Helmonders

28 oktober 2015 om 00:52
nl
Bij de vechtpartij in Walibi Holland van afgelopen zaterdag, waarbij drie Helmonders bij betrokken waren, is een medewerkster gewond geraakt. Ze werd geraakt door een ijzeren staaf toen in het station van achtbaan Condor het massale gevecht uitbrak. Van haar collega’s heeft ze een bos bloemen gekregen, weet pretparkwebsite Looopings.
Geschreven door

Het slachtoffer raakte gewond aan haar kaak. Haar verwondingen vallen mee, laat ze weten op haar Facebookpagina. Haar collega’s wensen haar veel sterkte, zo staat op een kaartje bij het boeket.
Bij de vechtpartij raakten drie mannen uit Helmond betrokken. De politie pakte de verdachten (21, 28 en 30) op. Zij werden zondagavond alweer vrijgelaten, meldt een advocaat van een van hen aan Omroep Brabant.
'We waren erg bang'Hij benadrukt dat diegene die met de ijzeren staaf stond te zwaaien, niet uit Helmond komt. De 14-jarige Julia Timmer was getuige van de vechtpartij en deed geschrokken haar verhaal aan Omroep Brabant. ““Mijn broertje en ik waren erg bang.”
Het gewonde personeelslid gaat dit weekend weer aan het werk. "Nog één weekendje Fright Nights te gaan en hopen dat die rustig voorbijgaat.”[YouTube:body:https://youtu.be/lghKm8no_r8]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.