‘Dream, dream!’, meidengroep Luv’ met José Hoebee uit Best maakt opnieuw een comeback

28 oktober 2015 om 01:03
nl
Meidengroep Luv’ maakt opnieuw een comeback. Volgens het SBS6-programma Shownieuws gaat José Hoebee uit Best 'als het goed is' samen met Marga Scheide weer optreden.
Geschreven door

Patty Brard maakte ook deel uit van het oorspronkelijke trio. Zij vindt de rentree prima, zo geeft ze aan in Shownieuws, maar doet niet mee. "Mij is niets gevraagd, maar als ze weer willen optreden in Duitsland, dan moeten ze dat doen. Als ik ervoor was gevraagd, dan had ik 'nee' gezegd.”
Enorm populairOptreden met Luv’ past niet meer in de agenda van Brard, geeft ze aan. Ze vindt het vreemd dat Marga Scheide eerst de stekker uit de meidengroep trok en nu toch weer optredens gaat verzorgen. Daarnaast vraagt Brard zich af of er wel genoeg belangstelling is voor omdat de meidengroep niet in de originele samenstelling op de bühne verschijnt.
Brard, Scheide en Hoebee waren eind jaren zeventig, begin jaren tachtig enorm populair. Door hun vele hits als 'Trojan Horse', 'You're the greatest lover' en 'U.O. Me' en hun aandeel in tv-programma's als Discohoek en Waldolala van Sjef van Oekel.
[YouTube:body:https://www.youtube.com/watch?v=OIWKn1tntqM]
Eerder ook al comebacksIn 1988 kwam Luv' nog eenmalig bij elkaar voor een tv-show voor het goede doel. Marga Scheide trad daarna tot 1992 op met twee andere zangeressen en scoorde een bescheiden hit met 'Welcome to my Party'.
De originele bezetting kwam van 1994 tot 1996 weer bij elkaar en was vrij succesvol met de verzamel-cd Luv' Gold. In 2006 is Luv' verzorgde de groep een verrassingsoptreden bij De Toppers. Dit resulteerde in een realitysoap Back in Luv'. Het laatste optreden was tijdens Dutch Valley in 2012.
[YouTube:body:https://www.youtube.com/watch?v=b_bSyAA5SVg]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.