Vertellen broodtrommels de waarheid? Studio 100 ontkent dat nieuwe K3-meiden al bekend zijn

28 oktober 2015 om 21:58
nl
Jindra uit Etten-Leur, Lauren en Hanne zouden als de nieuwe K3 al op broodtrommels staan. Althans, dat meldt de Belgische krant Het Laatste Nieuws na berichten op social media. Een bedrijf in Genk zou de nieuwe K3-merchandising met een afbeelding van de drie dames al aan het maken zijn, maar Studio 100 ontkent dit.
Geschreven door

Ook het Genkse bedrijf zelf ontkent de berichtgeving, zo meldt een andere krant, Het Belang van Limburg.
De nieuwe K3 wordt op 6 november bekendgemaakt. De 22-jarige Jindra van Schaik uit Etten-Leur is nog steeds in de race voor een plekje in de nieuwe kinderpopgroep.
Nieuwe boterhammendozenHet Laatste Nieuws had onder meer een tweet opgevangen van iemand die beweerde dat een familielid de nieuwe broodtrommels al maakt. Studio 100 laat in het artikel weten dat dit absoluut niet waar is. "De nieuwe merchandising wordt pas op 7 november in gang gezet met een eerste fotoshoot voor de nieuwe cd '10.000 luchtballonnen' die op 18 december uitkomt."
In Het Belang van Limburg zegt de directeur van het bedrijf in Genk dat er al wel zogeheten style guides worden gemaakt, maar hiervoor worden blanco foto's of foto's van de 'oude' K3-dames gebruikt. Wie de nieuwe K3-meisjes worden, is voor hem 'een even groot mysterie als voor de kijker'.  

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.