Voor één dag de baas over zijn broer én de supermarkt: droom komt uit voor Joris (9) uit Engelen - Omroep Brabant

Voor één dag de baas over zijn broer én de supermarkt: droom komt uit voor Joris (9) uit Engelen

28 oktober 2015 om 22:46
Een droom komt uit voor de 9-jarige Joris van den Heuvel uit Engelen. Hij is donderdag voor één dag de baas van de lokale supermarkt PLUS. De jonge supermarktbaas deed mee aan een landelijke Legowedstrijd bij de supermarktketen en won die uiteindelijk.
Geschreven door

Joris bouwde met Legoblokjes een nieuwe supermarkt voor Den Bosch, waar Engelen onder valt, compleet met vrachtwagen, parkeergarages en politie.
''Eigenlijk een compleet nieuw dorp'', vertelt zijn moeder. De bouwstenen kreeg zijn moeder de afgelopen weken bij de boodschappen.
'Eindelijk baas over broer'Totaal onverwacht kreeg de jonge eindbaas maandag te horen dat hij de wedstrijd had gewonnen. ''Ik schrok me een hoedje. Ik dacht, dit kan niet'', vertelt de trotse Joris.
Hij heeft veel zin in zijn tijdelijke baan. ''Mijn broer werkt daar als vakkenvuller. Nu kan ik eindelijk de baas spelen over hem.''
'Later ook de grote baas'Joris heeft al nagedacht over wat hij zijn broer allemaal kan laten doen. ''Heel veel zware klusjes in ieder geval. Ik zit te denken aan dweilen, maar hij mag ook met zware kisten gaan sjouwen.''
Het blijkt overbodig om te vragen wat Joris later wil worden: ''De baas van de supermarkt in Engelen, duh.''

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...