Gecrashte automobilist Bergen op Zoom werd achtervolgd door de politie

29 oktober 2015 om 11:05
nl
De auto die woensdagavond in Bergen op Zoom tegen een boom reed, werd achtervolgd door de politie. De bestuurder had kort ervoor op de Bergsebaan een stopteken van agenten genegeerd. Zij wilden hem aan de kant zetten omdat het voertuig niet verzekerd was. Dat meldt een woordvoerder van de politie.
Geschreven door

Tijdens de achtervolging raakte de automobilist, een 21-jarige man uit Bergen op Zoom, bijna een andere auto. De bestuurder van dat voertuig moest zijn wagen de berm in sturen om een aanrijding te voorkomen.
Gladde weg De 21-jarige man die werd achtervolgd, reed rond kwart over acht tegen de boom op de Ruytershoveweg. De weg was daar volgens de politie glad. De agenten waren daarom al langzamer gaan rijden.
De man kwam bekneld te zitten in de auto. Hij was kort na het ongeval niet aanspreekbaar. Hij is met een ambulance naar een ziekenhuis gebracht.
Rijbewijs ingenomenIn het ziekenhuis heeft een arts bloed van de jongeman afgenomen om te controleren of hij alcohol heeft gedronken. Uit voorzorg heeft de politie zijn rijbewijs ingenomen. In de auto zijn softdrugs gevonden. De politie doet onderzoek. De verdachte is vanwege zijn verwondingen nog niet gehoord.


App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.