PSV’er Luciano Narsingh over De Graafschap: ‘Het wordt zwaar, maar wij hebben overal antwoord op' - Omroep Brabant

PSV’er Luciano Narsingh over De Graafschap: ‘Het wordt zwaar, maar wij hebben overal antwoord op'

29 oktober 2015 om 15:39
nl
Een belangrijke week voor PSV. Zaterdag spelen ze uit tegen hekkensluiter De Graafschap. Dinsdag wacht VfL Wolfsburg. Luciano Narsingh richt zich voorlopig op De Graafschap. “Dat is een moeilijke uitwedstrijd. Op papier moeten we natuurlijk winnen, maar als we inzakken kan De Graafschap het ons moeilijk maken en wordt het een zware wedstrijd.”
Geschreven door

Narsingh is overtuigd van de kwaliteiten van zijn eigen ploeg. “Wij zijn natuurlijk een topploeg. Als je als De Graafschap mindere kwaliteiten hebt, moet je een goed plan verzinnen. Dus hard werken en kort op de duels zitten.”
Toch heeft De Graafschap niet veel aan dit gratis advies. “Wij analyseren de ploeg natuurlijk ook en hebben overal antwoord op. Wij gaan voor de voetballende oplossing. We gaan kansen creëren en proberen de bal langer in bezit te houden en dan zien we wel.”
‘Eerst De Graafschap’Dinsdag wacht de belangrijke Champions League-wedstrijd tegen VfL Wolfsburg. “Maar dat speelt nog niet echt in de groep”, aldus Narsingh. “We bekijken het wedstrijd per wedstrijd en zaterdag is het De Graafschap. Als we daar drie punten hebben gehaald kunnen we weer door naar de volgende wedstrijd.”
[Tweet:body:https://twitter.com/paulpostman/status/659670130184556544]‘Ik blijf bikkelen’Momenteel is Luciano Narsingh niet helemaal in vorm. “Dat kan beter bij mij. Ik moet zorgen dat ik mijn man voorbij blijf gaan en dat mijn eindpass beter is, dan kan ik voor gevaar zorgen. Het is niet mijn beste fase maar daar maak ik mij niet druk om. Als voetballer heb je ups en downs. De eerste maanden dit seizoen gingen goed, nu gaat het wat minder. Maar ik blijf bikkelen.”

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.