Verdachte dubbele moord Hooge Zwaluwe na vrijlating weer opgepakt voor neerschieten Samir T.

29 oktober 2015 om 18:42
nl
De 45-jarige Roy O. die vastzat voor betrokkenheid bij de dubbele moord in Hooge Zwaluwe en vrij zou worden gelaten, is opnieuw gearresteerd. Volgens het Openbaar Ministerie zit hij nu vast voor diefstal met geweld en poging doodslag op de andere verdachte van de dubbele moord: de Belg Samir T.
Geschreven door

O. werd na de schietpartij in de 'spookpolder' in Hooge Zwaluwe met een schotwond gevonden bij een huis aan de Merodelaan in Breda. Hij werd aangehouden voor betrokkenheid bij de dubbele moord waarbij No Surrender-captain Brian Dalfour en de crimineel Muljaim Nadzak om het leven kwamen.
Onvoldoende bewijsDe Raadkamer besloot donderdag dat er te weinig bewijs was voor zijn betrokkenheid en liet hem daarom vrij. De Officier van Justitie besloot hem meteen weer aan te houden, omdat hij verantwoordelijk zou zijn voor het neerschieten van de andere verdachte in het onderzoek.
De andere verdachte is de 39-jarige Belg Samir T. die met een bloedende schotwond werd gedropt bij het Amphia Ziekenhuis in Oosterhout.
Geen contact met buitenwereldHet voorarrest van de Belg is met negentig dagen verlengd. De twee verdachten zitten in beperkingen.
Dat betekent dat zij geen contact mogen hebben met de buitenwereld behalve met hun advocaat.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.