'Gewurgd en keel doorgesneden', Pieter Jan Reintjes uit Schaijk dood gevonden in Turkije

30 oktober 2015 om 09:20
nl
De 57-jarige Pieter Jan Reintjes uit Schaijk is woensdagmiddag dood gevonden in de Turkse plaats Mahmutlar, tien kilometer van de populaire badplaats Alanya. Naasten bevestigen aan Omroep Brabant dat Pieter Jan is overleden.
Geschreven door

"We zijn in shock", zegt Willy Jonkergouw uit Schaijk. Hij is de zwager van Pieter Jan. "We zitten nog met heel veel vragen. Het enige wat we nu weten is dat hij een onnatuurlijke dood is gestorven." Het lichaam van Pieter Jan zou zijn gevonden in een bananentuin, meldt de website Turkse-media.nl.
'Keel doorgesneden en gewurgd''Hij is drie keer met een mes gestoken en z'n keel is doorgesneden. Ook is er een soort plastic touw gevonden, waarmee hij is gewurgd', dat schrijft de Turkse krant Hürriyet.
"Alles wordt nu uitgezocht", zegt Willy. "Wij weten dat de recherche in Turkije druk bezig is met het onderzoek"
Niet meer gezien na vuilnis buitenzettenHet slachtoffer was samen met zijn man Cor Jonkergouw op vakantie in Turkije. "Cor hoorde woensdagmiddag dat Pieter Jan is overleden. De nacht daarvoor is hij voor het laatst gezien", vertelt Willy. Hij zou het vuilnis buiten hebben gezet en daarna niet meer zijn gezien.
Pieter Jan komt oorspronkelijk uit Raalte, in Overijssel. Hij verhuisde halverwege de jaren negentig naar Schaijk. In 1999 trouwde hij met Cor Jonkergouw. De twee hadden sinds 1995 een relatie.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.