Elektronica jatten uit container op de milieustraat: drie mannen op heterdaad betrapt

30 oktober 2015 om 13:39
nl
Drie mannen zijn donderdagavond op heterdaad betrapt tijdens een inbraak in de milieustraat in Zundert. Zij waren daar elektronica aan het stelen uit een container. Dat meldt de politie.
Geschreven door

Enkele buitengewoon opsporingsambtenaren (boa's) hadden rond halftwaalf een auto met drie mannen gezien bij het terrein aan De Ambachten. Het drietal was uitgestapt en liep over het terrein.
De boa's waren aan het surveilleren op het terrein. De gemeente en de politie werken namelijk samen om het aantal inbraken terug te dringen. Volgens een woordvoerster van de gemeente zijn er de afgelopen tijd diverse keren vernielingen aangericht en containers opengebroken.
Stemmen in containerDe politie werd ingeschakeld. Agenten gingen samen met de boa's op onderzoek uit. Op een gegeven moment hoorden zij stemmen. In een geopende container zagen zij de drie mannen.
Het gaat om een 35-jarige inwoner van Wernhout, een 27-jarige man uit Rijsbergen en een 22-jarige man uit Zundert. Zij werden in een cel gezet. De politie onderzoekt of zij ook betrokken zijn bij andere inbraken.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.