'Hoofdpijn' van rapper Ismo uit Breda is hit op YouTube, in week bijna 270.000 keer bekeken

30 oktober 2015 om 14:51
nl
Rapper Ismo uit Breda heeft een nieuw nummer 'Hoofdpijn'. De bijbehorende videoclip is na een week al een succes te noemen. Op YouTube is hij al bijna 270.000 keer bekeken. Ismo liet op Instagram weten dat hij trots was dat hij de 250.000 views was gepasseerd.
Geschreven door

In het nummer zegt de artiest 'dat hij niet meer boos wil zijn'. Waar dat precies betrekking op heeft, is niet duidelijk. Hij was vrijdag telefonisch niet bereikbaar voor commentaar.
[YouTube:body:https://youtu.be/SAtHLjmqWE0]Creatief gezien gaat het dus goed met de omstreden rapper. Juridisch gezien staat de man met de harde uitspraken nog wat te wachten. Hij moet zich nog steeds verantwoorden voor de rechter vanwege zijn uitspraken in het nummer Eenmans.
Joden en homo'sDaarin neemt hij geen blad voor de mond ten opzichte van joden en homoseksuelen. Tegen de rapper werden vier aangiften gedaan. De advocaat van de rapper vroeg echter extra tijd om zich voor te bereiden op de rechtszaak.
[YouTube:body:https://youtu.be/frTkFOPZfiE]Om zijn publiek warm te houden voor zijn nieuwe album, belooft Ismo binnenkort met een nieuwe single te komen: Regenboog. Zijn album wordt ergens eind november verwacht.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.