PSV op 16 december tegen Heracles Almelo in beker, Feyenoord - WIllem II dag later

30 oktober 2015 om 17:30
nl
De KNVB heeft de confrontatie tussen Heracles Almelo en PSV in de achtste finale van het bekertoernooi voor woensdag 16 december op het programma gezet. De aftrap in het vernieuwde Polman-stadion is die dag om 20.45 uur. Een dag later sluiten Feyenoord en Willem II de achtste finales af in De Kuip, waar het eerste fluitsignaal op hetzelfde tijdstip klinkt.
Geschreven door

De amateurs van HHC en NEC openen de bekerronde op dinsdag 15 december om 18.30 uur. Diezelfde avond staan ook de wedstrijden Excelsior '31 - FC Den Bosch (aftrap 20.00 uur) en Roda JC - sc Heerenveen (20.45 uur) op het programma.
Een dag later zijn de duels Achilles '29 - FC Utrecht (18.30 uur), Kozakken Boys - AZ (19.45 uur), Capelle - VVSB (20.00 uur) en Heracles - PSV aan de beurt.      
Onderzoek naar wissel Kozakken BoysVoor Kozakken Boys is het nog wel afwachten wat het vooronderzoek oplevert dat de aanklager heeft ingesteld. De amateurclub zou een speler hebben opgesteld die niet op het wedstrijdformulier stond.
Als de ploeg uit Werkendam uit het bekertoernooi wordt gehaald door de KNVB, speelt AZ in de achtste finale tegen HBS.
ZIE OOK: 'Blij met loting en niet bang voor besluit KNVB', zegt voorzitter Kozakken Boys
De voetbalbond heeft door het inplannen van de bekerwedstrijden ook een aantal duels uit de eredivisie moeten verplaatsen. De confrontatie tussen Willem II en Roda JC verhuist van zaterdag 19 naar zondag 20 december, terwijl het aanvangstijdstip van AZ - FC Utrecht op 19 december is vervroegd. In Alkmaar begint de wedstrijd om 18.30 uur in plaats van 19.45 uur.
De wedstrijd in de Jupiler League tussen Achilles '29 en FC Dordrecht is van vrijdag 18 naar zaterdag 19 december verplaatst. Al die wijzigingen zijn bedoeld om de clubs zoveel mogelijk rust te geven tussen de beker- en competitieduels.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.