Hockeyers Oranje Zwart zwoegend langs Pinoké, HC Den Bosch verliest nipt van HGC

31 oktober 2015 om 11:24 • Aangepast 25 april 2020 om 10:39
De hockeyers van Oranje Zwart hebben in Amstelveen de competitiewedstrijd tegen Pinoké vrijdag met 3-2 gewonnen. Door die zege blijven de Eindhovense hockeyers staan op de derde plaats in de hoofdklasse.

Jelle Galema opende de score al na vier minuten, maar Dennis Warmerdam en Marlon de Boer draaiden die achterstand om in een 2-1 voorsprong voor de thuisploeg. Niek van der Schot en Rob Reckers bezorgden Oranje Zwart uiteindelijk alsnog de zege.
HC Den Bosch leed een thuisnederlaag tegen HGC. De nummer twee van de ranglijst won met 4-3. Bram van Groesen, Milan van Baal en Bas Scheer scoorden voor de thuisploeg. De winnende treffer van Gonzalo Peillat viel één minuut voor het eindsignaal. Hij benutte een strafbal.