PSV’er Luuk de Jong over bizarre wedstrijd tegen De Graafschap: ‘Geen woorden voor’ - Omroep Brabant

PSV’er Luuk de Jong over bizarre wedstrijd tegen De Graafschap: ‘Geen woorden voor’

1 november 2015 om 00:17
nl
PSV beleefde een bizarre wedstrijd zaterdagavond in Doetinchem tegen De Graafschap. Tegen de degradatiekandidaat nummer één kwam de landskampioen snel op een riante 3-0 voorsprong, maar toch raakte PSV nog flink in de problemen. PSV-aanvoerder Luuk de Jong kon niet geloven dat zijn team tegen de hekkensluiter van de eredivisie drie tegendoelpunten moest incasseren (3-6).
Geschreven door

“Je mag De Graafschap niet zoveel ruimte geven. Toch laten we het gebeuren. Ik kan er met mijn hoofd niet bij. Ik heb er echt geen woorden voor'', bromde de spits, die zelf de vierde Eindhovense treffer maakte in het stadion waar hij zijn profloopbaan begon.
"Het was een bizarre wedstrijd. Ongelofelijk dat, met alle respect, De Graafschap na 0-3 nog terugkomt tot 3-3. Ik weet dat het hier op De Vijverberg kan spoken. Maar dat dit in de tweede helft gebeurt, kunnen we onszelf verwijten. Daar gaan nog harde woorden over vallen. We moeten dit analyseren met het team.”
'PSV speelde schandalig'Ook Jeffrey Bruma was genadeloos over het optreden van zichzelf en zijn teamgenoten. "Het was heel slordig, bijna schandalig. In de tweede helft ging het bijna helemaal mis. Schandalig dat we nog bijna punten hebben weggegeven. Dat mag niet."
Volgens de verdediger was niemand te spreken over de overwinning. "Gelukkig was het tegen De Graafschap en wordt het nog 3-6, maar speel je tegen een sterk team dan is het over en sluiten. Iedereen was boos, we speelden allemaal zwaar onder de maat."  

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.