Shirtje PSV’er Davy Pröpper voor broertje en conculega Robin

1 november 2015 om 01:05
nl
Al aan het begin van het voetbalseizoen ging het in de familie Pröpper over het duel tussen de broers Davy (middenvelder bij PSV) en Robin (verdediger bij het gepromoveerde De Graafschap). Nooit eerder stonden de twee voetbalbroers in een eredivisiewedstrijd tegenover elkaar.
Geschreven door

Zaterdagavond was het eindelijk zover in Doetinchem. Al na drie minuten waren de Pröpper-broers betrokken bij de eerste van in totaal negen doelpunten op De Vijverberg (3-6).
Davy profiteerde van fout RobinRobin Pröpper kopte een PSV-voorzet verkeerd weg, waardoor de bal voor de voeten van zijn oudere broer belandde. Die profiteerde dankbaar. "Hij gleed een beetje ongelukkig weg'', had Davy gezien. “Hij krijgt het nu steeds te horen. Voor mij is het hartstikke mooi, maar voor hem is het balen. Maar je scoort, dus ben je blij.''
Na afloop stonden de broers samen de pers te woord. Toen alle interviews waren afgerond, ging de voetbaltas van de PSV-middenvelder nog even open om zijn wedstrijdshirtje te geven aan zijn jongere broer. “Hij wilde deze graag hebben. Het is toch iets speciaals."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.