Agenten betrappen Roemenen die auto vol hebben liggen met kleren, parfum en sterke drank

1 november 2015 om 12:48
nl
Agenten hebben zaterdag in Breda vermoedelijk even met hun ogen geknipperd toen ze drie mannen aanhielden. De mannen hadden hun auto volgestopt met kledingstukken met prijskaartjes, flesjes parfum en sterke drank.
Geschreven door

De politie zette de drie mannen aan de kant toen één agent het kenteken van de auto herkende op de Moerlakenbrug. Hij reageerde alert, omdat hij wist dat de wagen eerder zou zijn gebruikt bij een winkeldiefstal.
Kleren, geurtjes en drankDe agenten onderwierpen de wagen aan een controle. Al snel stuitten ze op een magneet, waarvan ze wisten dat die werd gebruikt om labels van spullen te verwijderen. Ook vonden ze een geprepareerde tas.
De auto lag daarnaast vol met verschillende soorten kledingstukken met de prijskaartjes er nog aan. Ook lagen er flesjes parfum en flessen sterke drank in de auto.
Vermoedelijk gestolenDe politie vermoedt dat de spullen waren gestolen. Ze heeft de drie mannen van 39, 40 en 42 jaar oud uit Roemenië aangehouden. De auto en de spullen zijn in beslag genomen. De recherche onderzoekt waar de spullen vandaan komen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.