Jong PSV dankzij Vloet langs Telstar in spectaculair duel

2 november 2015 om 22:50 • Aangepast 21 november 2020 om 14:59
Jong PSV heeft maandagavond het competitieduel met Telstar met 4-3 gewonnen. Rai Vloet werd de grote man aan de kant van Jong PSV. Hij scoorde drie keer. Zijn derde viel in de blessuretijd.

PSV stond bij rust met 2-1 voor. Vloet had in de beginfase een penalty benut en Kenneth Paal scoorde de tweede voor PSV. In de tussentijd had Edo Knol Telstar op gelijke hoogte gezet, door een blunder van PSV-keeper Bertrams.
OmmekeerIn de tweede helft kantelde het duel in Eindhoven. Telstar kwam via Marko Maletic en Tarik Tissoudali op voorsprong.

Toch was het PSV dat aan het langste eind trok. Vloet zette de thuisploeg acht minuten voor tijd op gelijke hoogte en schoot in blessuretijd fraai binnen vanaf twintig meter.