'Jindra komt echt niet in K3', oordeel op social media keihard

4 november 2015 om 06:34 • Aangepast 21 november 2020 om 14:57
nl
Jindra van Schaijk uit Etten-Leur, finalist van K3 zoekt K3, wordt op social media het meest besproken. Een goed teken, zou je denken. Maar die vlieger gaat in dit geval niet op. Van alle zes finalisten wordt over Jindra juist meer negatieve dan positieve dingen geschreven.
Profielfoto van
Geschreven door

Verschillende hashtags op social media geven aan dat het publiek van K3 zoekt K3 niet zo zit te wachten op de zangeres uit Etten-Leur. Socialmediakompas.nl zocht uit dat de hashtags #dejeugdistegenjindra, #jindramoetweg en #jindrabuiten veel gebruikt worden.
ZIE OOK: Jindra baalt van kritiek op social media: 'Jammer, ik ben niet arrogant'
Jindra in K3? Kleine kans!De kans dat Jindra in K3 komt, lijkt volgens hun analyse dan ook erg klein. 'Kijkend naar de online populariteit kunnen we constateren dat Lisa en de getalenteerde Jindra relatief de minste kans maken', schrijft de website.
ZIE OOK: Jindra in finale K3 zoekt K3
Als zij kijken naar het gedrag van mensen op social media dan bestaat de nieuwe K3 uit Klaasje, Hanne en Marthe. Maar zeker weten we het natuurlijk pas aanstaande vrijdag tijdens de finale van K3 zoekt K3.
Brabantse in K3Dan weten of deze analyse er misschien wel helemaal naast zat. We hopen het, de Brabantse Josje (Heusden) kan natuurlijk alleen vervangen door de Brabantse Jindra.
Hoewel wat op social media staat dat in alles lijkt tegen te spreken.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.