Sterk spelend SPM Shoeters verliest in slotfase van Elan Chalon

4 november 2015 om 00:57
Een sterk spelend SPM Shoeters heeft in de Europa Cup de wedstrijd tegen het Franse Elan Chalon met 72-66 verloren. SPM Shoeters kon lange tijd gelijke tred houden met de Franse ploeg, maar moest in het vierde kwart het hoofd buigen.

Na een stand van 21-21 aan het eind van het eerste kwart, leidde de Bosschenaren halverwege met 35-32.
SPM Shoeters trok de lijn van de eerste helft na de rust door. De stand na drie kwarten was opnieuw gelijk, 52-52. In het laatste kwart sloegen de Fransen toe. De thuisploeg maakte dankbaar gebruik van het moment dat topscorer Kravic, hij scoorde 21 punten voor SPM Shoeters, op de bank zat. Elan Chalon liep in het laatste kwart uit naar 72-66.
De volgende wedstrijd in de Europa Cup is dinsdag 10 november. SPM Shoeters speelt dan thuis tegen het Oostenrijkse Magnofit  Güssing.