Video

Hans Smulders aangesteld als nieuwe technisch directeur NAC : 'Ze gunnen het mij bij FC Eindhoven'

4 november 2015 om 19:26 • Aangepast 21 november 2020 om 14:57
nl
Hans Smulders wordt definitief de nieuwe technisch directeur van NAC Breda. Dat laat de club woensdag op haar website weten, nadat Omroep Brabant vorige week al meldde dat hij de belangrijkste kandidaat was. Smulders begint op 1 december en tekent in Breda een contract voor onbepaalde tijd.
Profielfoto van
Geschreven door

Smulders begint per 1 december aan zijn nieuwe baan bij NAC. Hij komt over van FC Eindhoven waar hij sinds 2006 actief was als hoofd scouting, jeugdtrainer, algemeen directeur en technisch manager.
"Je verlaat eigenlijk een club waar je alles mee opgebouwd hebt", zegt Hans Smulders over zijn transfer. "Ik heb er lief en leed gedeeld. Ik zie er ook ontwikkeling en dan is er een dubbel gevoel op het moment dat er een mooie andere club voorbij komt."

Wachten op privacy instellingen...

AderlatingVoor FC Eindhoven wordt het een hele opgave om een vervanger te vinden voor de vertrekkende Hans Smulders. De technisch directeur van de blauwwitten haalde de Eindhovense club uit een sportief dal. Vorig seizoen werd FC Eindhoven zelfs tweede in de Jupiler League met 80 punten, een aantal waarmee normaal gesproken ook het kampioenschap behaald had kunnen worden.
En dat was NAC niet ontgaan. "Hij heeft uitstekend werk verricht bij FC Eindhoven", zegt Joost Gielen. voorzitter van NAC. "Hij heeft eigenlijk met een heel laag budget in vrij korte tijd iets heel moois neergezet. Daardoor is hij ons opgevallen en zijn we in gesprek gegaan."

Wachten op privacy instellingen...

Belgisch netwerkSmulders was deze zomer in beeld om technisch manager te worden bij Roda JC, maar dat ging niet door. Hij staat bekend om zijn goede netwerk in België.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.