'Ik heb hier mijn droom waargemaakt', Van Nistelrooij trapt jubileumjaar FC Den Bosch af

4 november 2015 om 14:05 • Aangepast 21 november 2020 om 14:56
nl
Voetbalclub FC Den Bosch bestaat dit jaar vijftig jaar en wil dat goed vieren. In stadion De Vliert werden woensdag de feestelijke contouren bekendgemaakt van het jubileumjaar van de Bossche club.
Profielfoto van
Geschreven door

Zo komt er een boek over de historie van FC Den Bosch, een reünie met oud-spelers en op zaterdag 21 november een jubileumduel met oud-spelers zoals Ruud van Nistelrooij, Theo Lucius en Anthony Lurling. Ook onder andere Pierre van Hooijdonk, Mark van Bommel en André Ooijer zullen op 21 november van de partij zijn. De toegang voor dat duel is voor seizoenkaarthouders gratis.

Wachten op privacy instellingen...

JubileumduelRuud van Nistelrooij is samen met Theo Lucius en Anthony Lurling een van de drie spelers die het feestjaar mag vormen. Voor de oud-speler van FC Den Bosch, PSV, Manchester United en Real Madrid is het een eer om bij de feestelijke activiteiten van zijn oude club betrokken te worden. "Ik heb dat zelf voorgesteld", zegt Van Nistelrooij. "Daar hoeven zij mij niet eens voor te benaderen", voegt hij er nog aan toe.

Wachten op privacy instellingen...

Van Nistelrooij speelde zes seizoenen voor de Bossche club. "Ik ben bij deze club opgegroeid. Drie jaar in de A1, drie jaar in het eerste. Ik heb hier de kans gehad om mijn droom waar te maken. Dat vergeet ik nooit", aldus een dankbare Van Nistelrooij.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.