'Kansenpareltje' probeert met babbeltruc huis binnen te komen [VIDEO]

4 november 2015 om 14:35
nl
Op de website van GeenStijl en Dumpert is een haarscherp filmpje opgedoken van een, zoals de betrokkenen beweren, mislukte babbeltruc in Tilburg.
Geschreven door

“Hieronder een relaas over een babbeltruuk door een kansenpareltje in het centrum van Tilburg. De beelden zijn nog al scherp. Ik hoop via jullie de mensen in het land te kunnen waarschuwen en mogelijk dat de daders herkend kunnen worden”, schrijft de bewoner van het huis aan GeenStijl. De beelden zijn maandag gemaakt.
“Omdat we hier in het centrum nog al eens wat mee maken, maakt ze (gelukkig) op mijn uitdrukkelijke verzoek enkel het luikje in onze voordeur open. Aan de andere kant stond een meisje met een verzorgd uiterlijk. Ze vertelde dat ze bang was en achtervolgd en bedreigd werd door iemand die in een auto om de hoek zou staan (Oude Dijk)”, schrijft de bewoner aan GeenStijl.
De man meldt verder dat het meisje herhaaldelijk vraagt of ze binnen mag komen. Als de bewoonster dat blijft weigeren, vertrekt ze.
Beelden“Ik heb de beelden bekeken en zie dan tot mijn grote verbazing dat het meisje heel rustig vanuit de richting Bisschop Zwijsenstraat onze woning nadert en rustig in haar tas rommelt. Vervolgens haalt ze er een bos sleutels uit (naar mijn mening blanke sleutels) en probeert die op onze voordeur."
"Daarna checkt ze de brievenbus (ik denk om te checken of eer een touwtje achter hangt om de deur te openen) en dan pas belt ze aan. Wat opvalt is dat vlak daarna een grijze auto achteruit de straat komt ingereden en een paar minuten later weg rijdt. We weten niet of die er iets mee te maken heeft maar we vonden het opvallend dus die beelden zitten er ook bij, helaas is enkel de linker zijkant in beeld."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.