Video

Ruzie tussen hoogbejaarden loopt uit op steekpartij: man (83) gewond aan hand

4 november 2015 om 16:36 • Aangepast 21 november 2020 om 14:56
nl
Een 83-jarige man uit Roosendaal is woensdag aan het begin van de middag gewond geraakt bij een steekpartij. Hij en een 82-jarige medeflatbewoner zouden al langer ruzie hebben. Woensdag liep dat uit de hand in de hal van hun flat aan het Tolbergcentrum, zo meldt de politie.
Profielfoto van
Geschreven door

De 82-jarige man zwaaide met een mes. Het slachtoffer probeerde het mes te ontwijken, maar werd geraakt in de hand. Het slachtoffer moest voor behandeling naar een huisartsenpost.
Poging tot doodslagDe verdachte is in een cel gezet en wordt verdacht van poging tot doodslag, aldus een wijkagent op Twitter. De politie doet onderzoek. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan.
Een bewoonster van de flat vertelt dat zij woensdagmiddag rode vloeistof op de vloer zag liggen. Zij dacht dat er een pot rode bieten was gevallen. Zij wilde het schoonmaken en ontdekte toen dat het om bloed ging. Volgens de vrouw zou de verdachte al vaker bedreigingen hebben geuit.

Wachten op privacy instellingen...

Maandagavond ook steekpartij in RoosendaalEen 22-jarige Roosendaler raakte maandagavond gewond bij een steekpartij. Hij liep met een steekwond een tankstation aan de Antwerpseweg binnen. De toedracht van die steekpartij is nog niet duidelijk.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.