Wie drukte pistool tegen hoofd van jonge fietser in Breda? Politie toont compositietekening

5 november 2015 om 16:49
nl
De politie toont maandagavond in Bureau Brabant een compositietekening van een jongen die in Breda een pistool tegen het hoofd van een 18-jarige fietser heeft gedrukt. De jongen is nog niet gepakt.
Geschreven door

De jongeman verraste 15 september de 18-jarige jongen 's avonds op het fietspad bij de Luikstraat ter hoogte van de Minderhoutstraat. Hij sprong voor hem en drukte het pistool tegen het hoofd van de fietser. Daarbij eiste hij dat de tiener spullen af moest geven.
De jongeman sloeg plots op de vlucht toen er een auto aan kwam rijden. Hij liet het slachtoffer verbijsterd achter. De politie wil hem door middel van de compositietekening pakken en zoekt naar getuigen, onder wie een specifieke getuige die belangrijke informatie kan hebben.
Man steelt rookwaar en energydrink in Berkel-EnschotBureau Brabant besteedt maandagavond ook aandacht aan een man die inbrak bij een tankstation aan de Durendaelseweg in Berkel-Enschot.
Hij forceerde de schuifdeur en stal vervolgens rookwaar en energiedranken uit de tankshop. Bewakingscamera's hebben hem vastgelegd. De politie toont maandagavond de beelden.
Mishandeling EindhovenTen slotte staat het regionale opsporingsprogramma ook stil bij een ernstige mishandeling in Eindhoven, afgelopen 19 september. Een 39-jarige man liep na een avondje stappen naar huis en kreeg opeens een harde klap tegen zijn achterhoofd. Hij zakte bewusteloos in elkaar.
De dader ging ervandoor met de telefoon van het slachtoffer. Hij zou eerder opgefokt zijn over iets. De politie laat een reconstructie zien van de afschuwelijke beroving. Ze vraagt dan ook of betrokkenen zich melden.
Foto's van verdachten hennepkwekerijEn dan staat het programma nog kort stil bij twee mannen die betrokken zouden zijn bij een professionele hennepkwekerij, waarvan nog niet bekend is waar de kwekerij stond. De politie toont foto's en wil weten wie ze zijn.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.