Neergestoken man in Zeeland zorgde voor veel problemen: ‘Hij liet veel vreemde types binnen’ - Omroep Brabant

Neergestoken man in Zeeland zorgde voor veel problemen: ‘Hij liet veel vreemde types binnen’

6 november 2015 om 13:38
nl
De Oost-Europeaan die donderdagavond na een vechtpartij werd neergestoken bij zijn huis aan de Schoolstraat in Zeeland, zorgde de laatste maanden voor veel overlast in de buurt. De bewoner vocht in zijn huis veel conflicten uit met ‘vreemde types’, zeggen buurtbewoners tegen Omroep Brabant. “Het verbaast ons totaal niet dat dit nu is gebeurd. Het zat er een keer aan te komen”, vertelt een bewoner.
Geschreven door

Bij de steekpartij werd het slachtoffer, die uit Litouwen zou komen, met een steekwond in de arm naar het ziekenhuis gebracht.
Een 44-jarige man uit Zeeland ging donderdagavond rond negen uur naar het huis om een ruzie uit te praten. Voor het huis liep de situatie uit de hand. In totaal raakten drie mannen slaags met elkaar.
'Veel lawaai 's avonds'De politie werd tijdens de vechtpartij door een van de buurtbewoners gewaarschuwd. “Mijn vriendin was buiten en heeft het met eigen ogen zien gebeuren. Inmiddels heeft ze een verklaring bij de politie afgelegd. We hebben geen idee wie de opgepakte verdachten zijn.”
Volgens buurtbewoners kampte de bewoner de laatste tijd met veel persoonlijke problemen. Hij zou daardoor ernstig gefrustreerd zijn geraakt. “Vooral in de avonden komt er veel lawaai uit zijn huis. Wij moeten er niets van hebben en proberen ons er zo veel mogelijk buiten te houden.”
Buiten levensgevaarDe politie heeft vrijdagochtend het onderzoek hervat in het huis. Het slachtoffer is buiten levensgevaar.Na behandeling in het ziekenhuis werd hij door de politie opgepakt.
Een medebewoner van het slachtoffer werd ter plekke opgepakt. De man uit Zeeland meldde zich later zelf bij de politie en werd ook in de boeien geslagen. Alle drie de mannen zitten nog vast voor verder onderzoek.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.