Kijkcijfermachine Yvon Jaspers flikt het opnieuw: ‘Hello Goodbye’ trekt bijna 1,3 miljoen kijkers

6 november 2015 om 11:37
nl
Yvon Jaspers uit Boxtel heeft na 'Boer Zoekt Vrouw' opnieuw een kijkcijferhit te pakken. De start van het nieuwe seizoen van Hello Goodbye, gepresenteerd door Jaspers en Eindhovenaar Joris Linssen, heeft donderdagavond bijna 1,3 miljoen kijkers getrokken. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek.
Geschreven door

In het programma trekken Joris en Yvon als team op. Ze spreken in de aankomsthal niet alleen de wachtende mensen, maar ook met de mensen op wie zij wachten. Hello Goodbye staat met bijna 1,3 miljoen kijkers op de vijfde plek in de lijst van best bekeken programma's van de donderdag.
ZIE OOK: Hello Goodbye, blij dat Joris Linssen terug is, over Yvon Jaspers is niet iedereen even enthousiast
Andere kijkcijferkanonnenSuper Stream Me, het nieuwe programma van Tim den Besten en Nicolaas Veul, was goed voor 145.000 kijkers. In het programma gaan Tim en Nicolaas een psychologisch experiment aan. Vijftien dagen lang waren hun levens live te volgen via een stream. De vierdelige documentaireserie, waarvan donderdag het eerste deel werd uitgezonden, is een terugblik op dit livestream-experiment.
In de top drie staan het Journaal van 20.00 uur (bijna 1,5 miljoen), Chantal blijft slapen (bijna 1,5 miljoen) en de voetbalwedstrijd tussen Ajax en Fenerbahçe.[YouTube:body:https://youtu.be/KW9KKgd8mwk]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.