EK Veldrijden Huijbergen NU LIVE op Omroep Brabant tv en internet

7 november 2015 om 16:04
nl
Op zaterdag 7 november 2015 vindt het Europees Kampioenschap Veldrijden in Huijbergen plaats. Omroep Brabant doet vanaf half twee 's middags live verslag op internet en televisie.
Geschreven door

[Mediaplayer:body:LiveTV]Deze winter volgt Omroep Brabant de prestaties van de Brabantse veldrijders in hun eigen provincie op de voet. Daarom doet Omroep Brabant vanaf het Europees Kampioenschap (EK) Veldrijden zowel online als op televisie live verslag.
Ook mannentitelVoorheen was het EK Veldrijden alleen voor junioren, beloftes en vrouwen, maar dit jaar strijden voor het eerst ook de mannen om de Europese titel. De presentatie tijdens deze middag ligt in handen van Job van der Zon. Het commentaar wordt verzorgd door Paul Post én Marianne Vos, die door een slepende blessure niet mee kan doen aan het EK.
Aan het einde van het seizoen, eind januari, vindt in Hoogerheide de finale van de wereldbeker veldrijden (vrouwen en mannen) plaats. Ook die gebeurtenissen zijn live te volgen op Omroep Brabant.
Het EK Veldrijden, dames elite en heren elite, is op zaterdag 7 november vanaf 13.30 uur live te zien op Omroep Brabant en te volgen op omroepbrabant.nl/veldrijden. Ook op de radio wordt er aandacht besteed aan het evenement.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.