PSV beloont Joshua Brenet met contractverlening tot 2017: ‘Dit geeft een extra boost’

6 november 2015 om 18:19 • Aangepast 21 november 2020 om 14:53
nl
Joshua Brenet heeft zijn contract bij PSV tot en met 2017 verlengd, met een optie voor een jaar extra. Dat vertelde de verdediger vrijdag in het voetbalprogramma FC Onder Ons van Omroep Brabant TV.
Profielfoto van
Geschreven door

"Dit is een extra boost voor mij na al die kritiek die ik over mij heen heb gekregen", aldus Brenet. De voetballer refereert aan de lading kritiek die hij aan het begin van dit seizoen voor zijn kiezen kreeg. "Het waren een paar zware weken", geeft hij toe.
ZIE OOK: Glunderende gezichten: Nog een keer nagenieten van PSV – Wolfsburg [VIDEO]
Wennen aan positieDe verdediger moest in het begin nog wennen aan zijn nieuwe rol in het team. "De trainer had mij opeens op de linksbackpositie gezet. Dat was een nieuwe stap voor mij. Je staat omgekeerd en het is anders draaien", is zijn verklaring voor de stroeve start aan het begin van het seizoen.
Toch lukt het Brenet om de monden van een deel van zijn criticasters te snoeren. Vooral in de belangrijke wedstrijden liet hij zich van zijn beste kant zien. "De eerste wedstrijd tegen ADO Den Haag ging moeilijk. Feyenoord en Manchester United waren de kantelpunten. Daar heb ik laten zien dat ik er nog sta."

Wachten op privacy instellingen...

FC Onder Ons wordt deze week gepresenteerd door Paul Post en is tot zaterdagavond ieder uur te zien op Omroep Brabant TV.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.