Jindra uit Etten-Leur net niet in K3

7 november 2015 om 15:44 • Aangepast 21 november 2020 om 14:52
nl
Het is Jindra van Schaijk niet gelukt om een plaats te veroveren in het immens populaire trio K3. De Etten-Leurse moest in de finale van het SBS6-programma 'K3 zoekt K3' de eer laten aan het trio Marthe, Klaasje en Hanne. Aan het eind van het programma zong het kersverse K3 de nieuwe single: '10.000 luchtballonnen'.
Profielfoto van
Geschreven door

Jindra pakte het sportief op en wenste haar rechtstreekse 'tegenstandster' Klaasje alle succes en vond het een goede keuze van het publiek en de jury.

Wachten op privacy instellingen...

De inwoonster van Etten-Leur was één van de zes kandidaten die op de slotavond nog in de race waren om de nieuwe meidengroep K3 te vormen. De huidige K3-zangeressen - Karen, Kristel en Josje - stoppen.
K3 gaat verder met drie nieuwe meiden. Behalve Jindra deden ook de Nederlandse Klaasje, Lisa en de Belgische Hanne, Lauren of Marthe een gooi naar een plaats in het populaire trio. In verschillende combinaties zongen de vrouwen tegen elkaar.
BroodtrommelrelDe aanloop naar de finale liep, in ieder geval op social media, onrustig. Zo waren er geruchten dat de winnaressen van de talentenjacht al bekend zouden zijn. Jindra, Lauren en Hanne zouden al op een namelijk al op een broodtrommel staan. Studio 100-baas Gert Verhulst ontkende dit.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.