Willem II-speler Dries Wuytens biedt excuses aan na belabberde wedstrijd: 'Mijn schuld'

8 november 2015 om 00:18
nl
Willem II-speler Dries Wuytens stond er na afloop van de met 3-2 verloren wedstrijd tegen Excelsior als een dood vogeltje bij. Vier keer was hij betrokken bij een doelpunt. Eén keer in positieve zin en drie keer in negatieve zin. Wuytens neemt geen blad voor de mond. “Het was een kutavond. Ik ga drie keer in de fout. Dat mag gewoon niet gebeuren."
Geschreven door

Wuytens veroorzaakte een strafschop en bij de winnende treffer van de Rotterdammers glipte de bal onder zijn voet door. Bij de gelijkmaker gaf hij Excelsior-spits Tom van Weert te veel ruimte. “We hebben naar deze wedstrijd toegeleefd en hard getraind. We hebben voor elke meter geknokt, maar door mijn toedoen hebben we verloren. We waren beter en hadden deze wedstrijd kunnen winnen. Excelsior kwam voor een punt.”
Wuytens voelt zich schuldig. “Ik bied mijn excuses aan de supporters, mijn medespelers en de technische staf.”
ZespuntenwedstrijdAanvoerder Jordens Peters sprak van een dure nederlaag. “Het was een klassieke zespuntenwedstrijd. Die spelen we nu bijna wekelijks. Zulke wedstrijden moet je gewoon winnen. Dit doet veel pijn, vooral de manier waarop we verliezen. Het is jammer dat er nu een interlandweekend volgt, want we willen het liefst door. Op jacht naar een overwinning, want die hebben we hard nodig.”

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.