Nachtelijke temperatuur blijft komende week in dubbele cijfers

8 november 2015 om 11:27
nl
Tot het eind van de komende week blijft het kwik 's nachts uitkomen in de dubbele cijfers. Dat voorspelt Meteo Group zondag bij Omroep Brabant. Hiermee lijken winterse taferelen voorlopig ver weg.
Geschreven door

Dit is niet verwonderlijk: de weerrecords sneuvelen in sneltreinvaart. De afgelopen vrijdag en zaterdag waren de warmste 6 en 7 november ooit. Het warmst werd het op vliegveld Twenthe en in het Limburgse Arcen, met een temperatuur van minstens 14,8 graden Celsius.
LEES OOK: Het was de warmste 6 november ooit en vandaag wordt het nog warmer!
De weermannen en -vrouwen van MeteoGroup zien het weer dan ook warmhartig tegemoet. Zondag kan het zestien en zeventien graden worden. Het kwik blijft in Brabant de hele week rond de vijftien graden hangen, met 's nachts een temperatuur tussen de elf en dertien graden. Af en toe valt er een spatje regen.
Zeer zachtHoewel de minimumtemperatuur de komende dagen iets daalt - en daarmee het zachte weer van de afgelopen dagen verdwijnt - blijft het zeer zacht voor de tijd van het jaar. Normaal is het in november overdag een graad of elf en 's nachts een graad of vier.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.