PSV'ers balen van uitfluiten Adam Maher en Luciano Narsingh door eigen aanhang

8 november 2015 om 17:15 • Aangepast 21 november 2020 om 14:51
nl
PSV-trainer Phillip Cocu en zijn spelers hebben zondag teleurgesteld gereageerd op het uitfluiten van Luciano Narsingh en Adam Maher door het eigen publiek tijdens de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht. Narsingh en Maher kregen het fluitconcert toen zij werden gewisseld voor Gastón Pereiro en Jorrit Hendrix.
Profielfoto van
Geschreven door

"Jammer dat een aantal van onze fans zich negatief uit over twee van onze spelers. Ik ben daar teleurgesteld over", vertelde coach Phillip Cocu na de wedstrijd. "Ik denk dat iedere speler voor PSV belangrijk is en de beste intentie heeft om de ploeg te helpen. De ene keer speel je de pannen van het dak en de andere keer gaat het moeizamer. Tegen VfL Wolfsburg hebben we juist laten zien dat we heel wat kunnen bereiken als het publiek ons steunt."

Wachten op privacy instellingen...

Narsingh en Maher uit de gratie bij veel supportersLuciano Narsingh zegt dat het gedrag van de fans hem zeker beïnvloedde maar was ook kritisch op zichzelf: "Je gaat meer nadenken en op safe en simpel spelen. Het publiek wil natuurlijk goed voetbal zien en goed was het niet.''
Adam Maher vult aan: "Als je tegen iemand gaat fluiten, help je het team niet. Het is lekker als het publiek achter je staat. Dan zie je dat het team groeit. Uiteindelijk moet je het met z'n allen doen. Maar als het publiek negatief denkt, zullen ze dat blijven doen en kijken ze alleen naar de slechte en niet naar de goede dingen. Iedereen heeft zijn eigen mening maar het gaat mij meer om wat de staf vindt."
'Uitfluiten door eigen PSV-publiek mag niet kunnen'Jorrit Hendrix werd met uitbundig gejuich begroet, toen hij na 54 minuten voor Maher mocht invallen. Maar hij had de dubbele boodschap ook wel door. "Ik vind dat het niet kan dat je je eigen spelers uitfluit. Het publiek hebben we nodig. Als zij spelers gaan uitfluiten, gaan we daar niet beter door voetballen."

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.