Tieners uit Den Bosch en Rosmalen schoppen man (28) bewusteloos tijdens avondje stappen in Apeldoorn

8 november 2015 om 21:13
nl
Een groep jongemannen uit Den Bosch en Rosmalen heeft zaterdagnacht in Apeldoorn drie mannen ernstig mishandeld. Dat gebeurde tijdens een avondje stappen aan de Roggestraat, vlakbij het Beekpark. Eén van de slachtoffers werd zo hard geschopt dat hij even buiten bewustzijn raakte.
Geschreven door

De vechtpartij brak rond vier uur ’s nachts uit. Twee mannen van 24 en 29 uit het Gelderse Voorst en Bathmen (Overijssel) spraken een jongen aan omdat hij een grijze container omtrapte.
Kort daarna stormde deze jongen samen met andere jongeren op de twee mannen af. Het tweetal werd aangevallen door de agressieve vechtersbazen, waarbij ze veelvuldig geschopt en geslagen werden.
Buiten bewustzijnZeer waarschijnlijk heeft het derde slachtoffer, een 28-jarige Apeldoorner, tussenbeide willen komen. Vervolgens keerde het geweld zich ook tegen hem. Deze man werd zo hard geschopt dat hij even buiten bewustzijn raakte. Hij is naar het ziekenhuis gebracht.
Na de ernstige mishandeling sloegen de daders op de vlucht. Ze wilden net in een taxibus stappen, toen de toegesnelde agenten de mannen in de kraag grepen. Het gaat om jongeren tussen de 16 en 21 jaar oud uit Den Bosch, Rosmalen en Zeist (Utrecht).
OoggetuigenDe verdachten zitten allemaal vast voor verder onderzoek. De politie is naarstig op zoek naar mensen die iets gezien hebben van wat zich in Apeldoorn heeft afgespeeld. Wie meer informatie heeft, kan contact opnemen met de recherche via telefoonnummer 0900-8844.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.