Naaktfoto’s zouden reden zijn voor gewelddadige dood Koen Kevenaar (40) uit Rijen

9 november 2015 om 10:49
nl
De gewelddadige dood van de 40-jarige Koen Kevenaar uit Rijen is zeer waarschijnlijk het gevolg van een uit de hand gelopen ruzie om naaktfoto’s die hij in zijn bezit had. Hoofdverdachte Danny H. (31) waarschuwde Kevenaar niets te doen met de seksueel getinte foto’s van een familielid van H. die Kevenaar bezat.
Geschreven door

Dat stellen mensen uit de kennissenkring van Danny H. in gesprek met De Telegraaf. Mogelijk is het conflict over de naaktfoto’s de aanleiding geweest voor de dood van de Rijenaar. Het levenloze lichaam van Kevenaar werd vrijdagochtend in een appartement aan de Breebroek in Rijen gevonden.
Het slachtoffer kwam daar twee weken geleden te wonen nadat hij dakloos was geraakt. Danny H., de officiële bewoner van het appartement, was diegene die het lichaam aantrof en alarm sloeg. Die avond werd hij door de politie echter als verdachte aangemerkt.
ZIE OOK: 'Volop drugs gedeald in huis dode man in Rijen', 31-jarige man uit Rijen aangehouden als verdachte
Volop drugs gedealdBuurtbewoners vertelden tegen Omroep Brabant dat er in het betreffende appartement vaak sprake was van geluidsoverlast. Er zou ook volop drugs gedeald worden in de omgeving van het appartement.
Wat zich precies in het appartement op de eerste verdieping heeft afgespeeld, is nog niet duidelijk. De politie is een groot onderzoek begonnen naar de gewelddadige dood van Kevenaar. Danny H. zit momenteel nog achter slot en grendel.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.