‘Onwezenlijk en oneerlijk’, verongelukte Bart Janssen (24) wordt vrijdag gecremeerd in Heeze

9 november 2015 om 17:04
nl
Langs de Hapertseweg in Duizel ligt een bos bloemen. 'Rust zacht, lieve Bart', zo staat er op het lint geschreven. Op die weg kwam Bart Janssen vrijdagnacht bij een tragisch ongeval om het leven. Familieleden en vrienden kunnen de plotse dood van de 24-jarige man uit Hapert nog altijd niet bevatten. “Zoveel wilde je nog doen en ontdekken. Zoveel wilde je nog leren.”
Geschreven door

Komende vrijdag brengen familieleden en vrienden een laatste groet aan Bart in het crematorium in Heeze. “Onwezenlijk, oneerlijk, niet te begrijpen. Door een tragisch ongeval zijn wij onze Bart kwijtgeraakt”, schrijven de nabestaanden in een rouwadvertentie.
'En nu is je weg ten einde'Bij het ongeluk op de Hapertseweg botste Bart met behoorlijke snelheid frontaal op een andere auto. Hij overleefde de klap niet. De andere bestuurder bleef ongedeerd en sloeg op de vlucht. Later die middag meldde een 33-jarige man zonder vaste woonadres zich op het politiebureau. Hij is inmiddels weer vrijgelaten.
Uit politieonderzoek bleek dat Bart op de verkeerde weghelft reed. Vrienden en familieleden zijn verslagen door het plotse verlies van hun geliefde. Hij stond nog in de bloei van zijn leven, werkte bij VDL en volgde bovendien een nieuwe hbo-studie technische bedrijfskunde. “En nu is je weg al ten einde.”
Witte roosVoor iedereen die zich betrokken voelt bij (de familie van) Bart is er dinsdag en woensdag nog de gelegenheid om persoonlijk afscheid van hem te nemen in het uitvaartcentrum in Valkenswaard. De familie vraagt of iedereen een witte roos voor Bart kan meenemen. [YouTube:body:https://youtu.be/T5vwWi-2Msk]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.