Video

Fans op de Herdgang spreken schande van uitfluiten Maher en Narsingh

9 november 2015 om 18:06
nl
PSV won zondag met 3-1 van FC Utrecht, maar op de Herdgang ging het vooral over het gedrag van een deel van de supporters, die hun ongenoegen lieten blijken over Luciano Narsingh en Adam Maher. Onterecht, vinden de fans langs het trainingsveld. "Je moet je club altijd steunen."
Geschreven door

Vooral bij de wissel van Maher en Narsingh afgelopen zondag viel op dat een deel van de PSV-fans zich liet horen. Ze joelden de spelers zo'n beetje het veld af.
Verwend gedragDe supporters van PSV die een dag na de wedstrijd tegen FC Utrecht naar het trainingsveld zijn gekomen zijn opvallend eensgezind. "Je moet je eigen spelers nooit uitfluiten, dat is slecht voor het moraal", zegt een jongen. En een man: "Als je met zijn allen er achter gaat staan, gaan ze ook beter voetballen."
Het gedrag van de fans is opmerkelijk, gezien het sportief goede jaar van PSV. "Dit jaar heeft alles in zich om een mooi seizoen te worden," zegt Harrie Timmermans, voorzitter van de supportersvereniging, "maar toch vind ik dit geen verwend gedrag van onze fans. Dit zijn pure emoties die horen bij topsport."
Vreet aan spelersOok Willy van de Kerkhof vindt dat de supporters zich niet negatief moeten uiten ten opzichte van Maher en Narsingh. "Dat vreet aan spelers. Dat kunnen ze wel zeggen dat ze dat niks doet, maar ik kan je verzekeren: dat doet echt wel wat met een speler."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.