'Warme douche' voor NAC Breda voor toezenden keepersshirt aan 'Hollandse', jonge fan

10 november 2015 om 10:01
nl
Het tv-programma Radar heeft maandagavond NAC Breda in het zonnetje gezet. De voetbalclub had de moeite genomen om de 12-jarige Tim van de Heuvel een bijzonder verjaardagscadeau te bezorgen: een door Jelle ten Rouwelaar gesigneerd keepersshirt. Het consumentenprogramma vond dat NAC hiermee een 'warme douche' heeft verdiend.
Geschreven door

De douche is een wekelijkse rubriek van het programma waarin kijkers kunnen aangeven of een bedrijf of organisatie bij een slechte service een koude douche krijgt of bij goede service een warme douche.
'Niet uit de buurt van Breda'Leonie, de moeder van de 12-jarige Tim, had geschreven dat haar zoon al vele jaren groot fan is van NAC. "Een bijzondere keuze, aangezien wij niet in de buurt van Breda wonen." Tim is keeper bij WDS in het Zuid-Hollandse Driebruggen. "Jelle ten Rouwelaar is mijn grote voorbeeld", aldus Tim.
De jonge sportieveling wilde dolgraag een keepersshirt van NAC. Leonie ging op onderzoek uit maar kon het keepersshirt bij sportzaken niet vinden. Uiteindelijk mailde zij NAC. Twee weken later werd zij gebeld door de club, maar het bleek dat er geen keepersshirt was in de maat van Tim.
Twee dagen later kreeg Tim toch een pakketje thuis met het gesigneerde shirt: gratis en voor niets toegestuurd. "Dit was het mooiste cadeau dat Tim ooit gekregen heeft."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.