Ronald Moerings uit Roosendaal overleden bij Ferrari-ongeval Duitsland: 'We gaan door in zijn naam'

11 november 2015 om 07:36
nl
Bij Waterplantenkwekerij R. Moerings in Roosendaal is met verslagenheid gereageerd op het overlijden van eigenaar Ronald Moerings. De 44-jarige man kwam maandagavond samen met een 52-jarige passagier om het leven bij een verkeersongeval in Duitsland.
Geschreven door

Het tweetal reed in Moerings’ Ferrari toen ze op de Duitse A3 richting Arnhem in een flauwe bocht van de natte weg gleden. De auto botste op een boom, ontvlamde en brandde helemaal uit. De twee mannen overleden ter plekke.
Tragisch“Ongelooflijk en onwerkelijk”, zo reageert een medewerker van het bedrijf aan de Hellemonsdreef in Roosendaal. “Ik besef het nog totaal niet. Ronald stond zó in het leven en had nog zóveel plannen. Het is tragisch.”
Het bedrijf kweekt jaarlijks miljoenen waterplanten en is een grote speler op de internationale markt. “We hebben een mail gestuurd naar alle klanten en relaties om het slechte nieuws over te brengen. Dat heeft al een hoop reacties opgeleverd. Het medeleven is enorm.”
'Ronald was de turbo'“Alleen al in zijn naam moeten we door. En we gáán ook door”, aldus de medewerker. Ronald zou het zo gewild hebben. We hebben dit werk altijd met z’n allen gedaan en hij was de turbo.”
Moerings laat een vrouw en twee dochters na.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.