Zwaargewonde (30) bij botsing tussen taxibus en auto in Tilburg

10 november 2015 om 17:17
nl
Op de Burgemeester Baron van Voorst tot Voorstweg in Tilburg zijn dinsdagmiddag een taxibus en een personenauto frontaal op elkaar gebotst. De bestuurder van een van de personenauto, een 30-jarige man uit Tilburg, raakte zwaargewond.
Geschreven door

Het ongeluk gebeurde rond kwart voor vier op de brug over het Wilhelminakanaal. Door nog onbekende oorzaak kwamen de twee voertuigen op dezelfde weghelft terecht en botsten bovenop elkaar.
Volgens diverse getuigen heeft de 30-jarige man roekeloos gereden. De politie heeft een bloedproef bij hem afgenomen omdat er vermoedelijk drugs in het spel is.
Brandweer haalt beknelde man uit autoHulpdiensten waaronder de brandweer, meerdere ambulances en een traumahelikopter werden opgeroepen eerste hulp te verlenen. De bestuurder van de personenauto raakte bekneld in de auto. Hij is door de brandweer uit het wrak bevrijd.
Het dertigjarige slachtoffer is met spoed met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de taxibus bleef ongedeerd, net als een vader en zijn ongeveer tienjarige zoon in een andere personenauto.
Motorblok uit autoOp de plaats van het ongeluk is een enorme puinhoop ontstaan. Onderdelen van de personenauto liggen verspreid over de rijbanen. Het motorblok is uit de auto geslingerd. Tandwielen van het voertuigen kwamen meters van de auto vandaan op de weg terecht.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.