Domien Verschuuren opnieuw in Glazen Huis 3FM

10 november 2015 om 18:28
nl
Radio-dj Domien Verschuuren uit Tilburg zit vanaf 18 december in het Glazen Huis voor de twaalfde editie van 3FM Serious Request. Hij krijgt gezelschap van Giel Beelen en Paul Rabbering die is geboren in Etten-Leur. De radiomakers krijgen dit jaar voor het eerst bezoek van collega-dj's, die zich voor 24 uur laten opsluiten in de mobiele studio in Heerlen.
Geschreven door

Roosmarijn Reijmer, Michiel Veenstra, Frank van der Lende, Eva Koreman en Wijnand Speelman zijn de gegadigden die de drie dj's bijstaan tijdens de populaire benefietactie.
De radiozender zamelt dit jaar geld in voor een betere toekomst voor miljoenen jongeren in oorlogs- en conflictgebieden. Dat gebeurt net als ieder jaar samen met het Rode Kruis.
VerzoekplaatjesDomien, Giel en Paul maken tot kerstavond 24 uur per dag radio en tv, zonder dat ze iets eten. In ruil voor geld kunnen luisteraars verzoekplaatjes aanvragen.
De drie dj's zaten al eerder in het Glazen Huis. Voor Domien is het de tweede keer, hij deed het vorig jaar voor het eerst. Paul laat zich voor de derde keer opsluiten en voor Giel is het alweer de negende editie.
2016 is voor BredaVorig jaar stond het Glazen Huis in Haarlem, waar een recordbedrag van bijna 12,4 miljoen euro werd opgehaald voor vrouwen en meisjes die slachtoffer zijn van seksueel geweld in conflictgebieden. In 2016 vindt de actie vanuit Breda plaats.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.