Zoekhonden speuren naar vermiste Gijs van den Broek (31) in Breda - Omroep Brabant

Zoekhonden speuren naar vermiste Gijs van den Broek (31) in Breda

11 november 2015 om 16:25
nl
Een team van Signi Zoekhonden uit De Rips heeft dinsdagavond in Breda gezocht naar sporen van de vermiste Gijs van den Broek uit Oss. Twee honden zochten de omgeving af van de plek waar de 31-jarige man op donderdag 5 november voor het laatst is gezien.
Geschreven door

De Ossenaar was waarschijnlijk in Breda om zijn 31e verjaardag te vieren. Daarna is niets meer van hem vernomen.
'Spoor gevonden'De zoektocht door Signi werd gedaan op verzoek van de familie van Gijs. "Onze honden vonden een spoor en hebben dit enige tijd gevolgd", zegt een woordvoerder van Signi. "Daarna raakten we het spoor weer kwijt. Omdat het al donker was, hebben we besloten de zoektocht zaterdag voor te zetten."
De politie is op de hoogte van de vermissing. Stichting Zoekhonden Signi heeft de politie ook op de hoogte gebracht van de zoekactie.
Tip levert niets opDe familie van Gijs maakt zich ernstige zorgen. Het vermissingsbericht op Facebook is inmiddels meer dan 51.000 keer gedeeld. Daar is ook te lezen dat Gijs gesignaleerd zou zijn in Utrecht, maar deze tip heeft nog niets opgeleverd. "Het doet ons erg goed dat zoveel mensen zich bekommeren om de gezondheid van Gijs", zei Rik van den Broek, de broer van Gijs, eerder tegen Omroep Brabant.
SignalementGijs is ongeveer 1,70 meter lang, heeft een normaal postuur en donkerblond krullend haar. Hij is vertrokken zonder jas en droeg zwarte sneakers met witte veters en waarschijnlijk een blauwe spijkerbroek.
Wie meer informatie heeft over de verdwijning van Gijs van den Broek, wordt verzocht contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0800-6070.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.