Giel Beelen praat met Fontys-studenten over Glazen Huis

11 november 2015 om 22:44
nl
Twee weken voordat hij voor de negende keer zijn intrek neemt in het glazen huis, is radio-dj en presentator Giel Beelen te gast in het Fontys Denk Groter Debat. Op 3 december gaat hij, onder leiding van presentator Marcel van Herpen, met studenten van onder andere Fontys Hogeschool Communicatie in gesprek over 3FM Serious Request.
Geschreven door

Het Denk Groter Debat vindt plaats in het Muziekgebouw Eindhoven, op een steenworp afstand van de plek waar in 2010 het glazen huis stond.
Succesvol goed doelHet Glazen Huis van 3FM Serious Request is veruit de meeste succesvolle goededoelenactie van Nederland. In alle uithoeken van Nederland bedenken scholen, sportverenigingen, bedrijven en instellingen ieder jaar in de week voor kerst weer de meest uiteenlopende acties om geld in te zamelen voor het goede doel dat het Rode Kruis aan de actie koppelt. Van alle dj’s bivakkeerde Giel in de week voor Kerst het vaakst in het Glazen Huis.
Naast het Glazen Huis is Giel natuurlijk vooral bekend als presentator van radioprogramma’s voor onder andere KRO, AVRO, VARA en tegenwoordig 3FM, als jurylid van De Beste Singer Songwriter van Nederland en als tafelheer bij De Wereld Draait Door.
Live bij Omroep BrabantHet Denk Groter Debat met Giel Beelen is op 3 december live te volgen via de websites van Fontys, Omroep Brabant en de Brabantse dagbladen. Omroep Brabant zendt het debat op zondag 13 december uit op televisie.
Het Denk Groter Debat met Giel Beelen vindt op 3 december plaats in het Muziekgebouw Eindhoven en start om 16.00 uur. Naast studenten van de verschillende Fontysopleidingen zijn ook andere geïnteresseerden van harte welkom om de opnames van het Denk Groter Debat bij te wonen. Aanmelden is nog mogelijk.
Denk Groter DebattenDenk Groter Debatten zijn ontmoetingen tussen Fontysstudenten en aansprekende toppers uit bijvoorbeeld het bedrijfsleven, de entertainmentwereld, politiek of sport.Het doel van het Denk Groter Debat is studenten te stimuleren en inspireren door ze in contact te brengen met mensen die hebben bewezen Groter te Denken.
In de afgelopen seizoenen waren onder andere Mark Rutte, Ruud van Nistelrooij, prinses Laurentien, Daan Roosegaarde, Guus Meeuwis, Mart Smeets, Theo Maassen, Peter Heerschop en Bibian Mentel te gast. Alle Denk Groter Debatten zijn terug te zien op de website van Fontys.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.