Man opgepakt, 21 auto's in beslag genomen en achterstallige belastingen geïnd bij controle Den Bosch

12 november 2015 om 17:38 • Aangepast 21 november 2020 om 14:47
nl
In de Bossche wijk Hambaken is donderdag een grote controle gehouden. Al het in- en uitgaande verkeer werd naar de parkeerplaats van voetbalvereniging OSC aan Het Wielsem geleid. In totaal zijn 625 voertuigen gecontroleerd.
Profielfoto van
Geschreven door

De politie bekeurde onder meer omdat autopapieren niet in orde waren en vanwege technische gebreken aan gecontroleerde voertuigen.
De belastingdienst inde 7153 euro aan achterstallige belastingen. Op 36 voertuigen is beslag gelegd, waarvan er 21 meteen door een sleepbedrijf werden meegenomen.

Wachten op privacy instellingen...

Openstaande celstrafOok is iemand opgepakt omdat hij nog een celstraf van 21 dagen open had staan. Een drugshond speurde nog een kleine hoeveelheid harddrugs op.
De gemeente legde in de wijk 21 huisbezoeken af. Twee uitkeringen zijn per direct stopgezet omdat de ontvanger de uitkering onterecht kreeg. Vijf andere uitkeringen worden onderzocht.
SamenwerkingBij de actie werkten politie, gemeente, douane en de belastingdienst samen.
Een aantal weken geleden hield de gemeente ook al zo'n controle in de Gestelse Buurt. Het is al de derde keer dat een dergelijke grootschalige controle plaatsvindt in de Hambaken. Vorig jaar oktober werden hierbij in totaal dertien voertuigen in beslag genomen, dertig boetes uitgedeeld voor verkeersovertredingen en veertien opgevoerde brommers uit het verkeer gehaald.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.