Ramkrakers maken honderden pakjes sigaretten buit bij winkel in Tilburg

12 november 2015 om 12:42
nl
Bij een ramkraak op de winkel Postmasters in Tilburg zijn woensdagnacht ongeveer 200 pakjes sigaretten gestolen. Dat meldt een woordvoerder van de politie.
Profielfoto van Nuiten Dennis
Geschreven door
Nuiten Dennis

Twee daders stapten om tien over halfvier uit een zwarte Volvo en sloegen de voorruit in van de winkel aan de Korvelseweg met een hakbijl of grote hamer. Volgens eigenaar Frank Reestman van Postmasters hebben de overvallers een minuut lang op de ruit van kogelvrij glas gebeukt. Daarna konden ze het speciale glas omvouwen en de winkel binnendringen. “Ze zijn twee minuten binnengeweest en twee minuten daarna kwam de politie”, zegt Reestman.
Zesde keerVolgens Reestman is het al de zesde keer dit jaar dat Postmasters wordt overvallen. Hij twijfelt of hij de zaak op deze manier kan voortzetten of dat hij moet verhuizen naar een andere locatie. Volgens de eigenaar fietsten drie studenten langs op de fiets op het moment dat de twee overvallers het raam insloegen. De twee mannen, die buitenlandse namen naar elkaar riepen, reden na de overval weer weg in de zwarte Volvo S40.
Agenten hebben nog gezocht naar de daders, maar zij werden niet gevonden.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.