Gasexplosie Hudsonstraat Breda in Bureau Brabant: politie vermoedt opzet

13 november 2015 om 10:35
nl
Bureau Brabant, het opsporingsprogramma van Omroep Brabant, besteedt maandag aandacht aan een gasexplosie in een huis op de Hudsonstraat in Breda, afgelopen september. De voorgevel van de bovenwoning werd er door de ontploffing uit geblazen. De politie gaat uit van opzet.
Geschreven door

De bewoonster was op het moment van de explosie niet in het huis aanwezig. Het huisdier van de vrouw, een kat, stierf later aan de gevolgen van de explosie. Anonieme bronnen zeiden eerder tegen Omroep Brabant dat het om een aanslag ging in de relationele sfeer. In het huis zou de gaskraan met opzet zijn opengezet.
Overige onderwerpenIn juli werd een 100-jarige vrouw uit Bergen op Zoom beroofd van haar pinpas nadat ze boodschappen had gedaan in een supermarkt. In Bureau Brabant worden videobeelden getoond van de mogelijke daders die het slachtoffer begluren bij de kassa.
Bureau Brabant toont een reconstructie van drie straatroven in Eindhoven, eind september en begin oktober. Een 23-jarige man op de Alpenroosstraat werd het slachtoffer.
En in september gingen onbekenden er vandoor met een aanhanger bij een huis op de Van Bylandtstraat in Tilburg. In de uitzending zullen bewakingsbeelden worden getoond waarop de verdachten te zien zijn.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.