Agenten doen de afwas en maken ontbijt voor vijf kinderen: 'Zo kan het ook!'

13 november 2015 om 18:15 • Aangepast 21 november 2020 om 14:45
nl
Eindhovense agenten krijgen veel lof omdat ze vijf jonge kinderen hebben geholpen. Ze kwamen afgelopen week in actie toen de moeder van de kinderen met spoed naar het ziekenhuis moest. Ze maakten ontbijt voor de kindjes en deden vervolgens de afwas. Een Facebook-post op de pagina van de politie levert talloze complimenten op.
Profielfoto van Spierts Twan
Geschreven door
Spierts Twan

Al ruim 75.000 mensen hebben de foto op de Facebook-pagina van de Politie Eindhoven geliket. Ook zijn er duizenden reacties, variërend van 'geweldig' en 'respect', tot 'zo kan het ook'. De populaire Amerikaanse Facebookpagina Unilad heeft de foto ook opgepikt, dat bericht heeft al 500.000 likes.
Broodjes met gebakken ei"Afgelopen week kregen collega’s een melding in Woensel-Noord", schrijft de politie. "Daar was zojuist ook de ambulance ter plaatse gekomen omdat een vrouw een hypo had gekregen, ze had een te lage bloedsuiker. De vrouw werd voor controle naar het ziekenhuis gebracht, echter waren er nog 5 jonge kinderen in de woning aanwezig."
"Omdat de collega’s nog even moesten wachten voordat ze de kinderen aan iemand konden overdragen en de kinderen nog niet hadden gegeten, hadden de collega’s wat te eten voor de kinderen gemaakt. De collega's hadden broodjes gebakken ei en wat fruit voor ze klaar gemaakt. Daarna moest natuurlijk wel even de afwas gedaan worden."

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.